Закарпаття: Рейтинг “Лідер року” святкуватиме свій ювілей – 10 років

На початку наступного року, в Ужгороді пройде вже ювілейна, X церемонія вручення нагород щорічного рейтингу “Лідер року”.  Рейтинг  був вперше проведений в лютому 2003 року. Засновником виступила газета “Закарпатські оголошення”, яка є членом “Співдружності інформаційних та рекламних видань України”. 

Щороку на звання “Лідер року” висуваються кращі підприємства краю, фінансові установи, туристичні фірми, навчальні, медичні, оздоровчі заклади, культурно-мистецькі організації та творчі особистості, засоби масової інформації і, та ті закарпатці, які мають серйозний вплив на громадсько-політичне життя області.

Списки учасників рейтингу формуються за результатами проведеного опитування та анкетування, а вже кращі “п’ятірки” та переможців визначають члени Експертної Ради, до якої входять представники ЗМІ області: Тетяна Вашаргелі, Світлана Ковбиця, Валентина Пастухова, Сергій Федака, Наталка Зотова, Михайло Носа, Лариса Подоляк, Віталій Мещеряков, Лариса Липкань, Олександр Коробко, Петро Поліха, Ганна Валюк, Людмила Орос, Леся Кулагіна, Олена Уманців, Володимир Павлюх, Наталка Петерварі, Сергій Гудак, Андрій Ганусич.

Нагадаємо читачам  zakarpatpost.net , що у  січні 2011 року були визначені переможці рейтингу “Лідер року” за 2010 рік.

 

 

 

 

 

 

1. Виробник краю – ОП “Ужгородський коньячний завод”

2. Приватний підприємець, підприємство – кондитер Валентин Штефаньо

3. Навчальний заклад, викладач – Іршавська гімназія

4. Культурно-просвітницька діяльність – Сергій Федака з книгою “Ужгород крізь віки”

5. Готельний сервіс та туристичні послуги – фестиваль “Червене вино” (м. Мукачево)

6. Медичний та оздоровчий заклад – Обласний кардіодиспансер

7. Громадське харчування та торгівля – ТОВ “Барком” (ТМ “Родинна ковбаска”)

8. Політичний діяч – Олександр Ледида

9. Громадський діяч – Світлана Мітряєва

10. Журналіст року, ЗМІ – Ганна Валюк (інформаційна програма “Зона особливої уваги, ТРК “Тиса”)

У номінації Фінансова установа та організація експерти закарпатського щорічного рейтингу “Лідер року” цього разу вирішили переможця не визначати. Премію не було вручено.

Спеціальні премії рейтингу “Лідер року – 2010” дісталися Станіславу Аржевітіну (за вагомий внесок у розвиток музейної справи (Музей “Старе село” у Колочаві) та активну громадську діяльність (розвиток архівної справи, видавництво книжок, благодійні проекти і т.д.), Алену Панову (за активну дипломатичну роботу, допомогу співвітчизникам (виграш рік тому безпрецедентної судової справи в Угорщині, коли закарпатцям неочікувано та без попередження прикордонники забороняли перетинати угорський кордон за дозволом т.зв. малого прикордонного руху) та ПП “Галамбіца Л.К” (смт. Буштино – підприємство, що виготовляє шоколадні цукерки, за якісне виробництво цукерок та просування продукції за межі краю – як в Україні, так і за кордоном).

Наразі триває робота по визначенню номінантів у різних номінаціях, члени Експертної Ради відвідують як підприємства, так і соціальні об’єкти (школи, лікарні, дошкільні заклади) області. Повний список претендентів на нагороди буде відомий у грудні.  Ювілейна церемонія пройде на початку 2012 року в місті Ужгороді.

zakarpatpost.net