Реконструкція словацької школи в Ужгороді вийшла на фінішну пряму

Іван Балога та Віктор Погорєлов перевірили стан робіт.25 червня у колишній міській ЗОШ №4, а вже незабаром – школі зі словацькою мовою навчання відбулася робоча зустріч за участю голови обласної ради Івана Балоги, міського голови Віктора Погорєлова, його першого заступника, депутата облради Віктора Трикура, а також виконавців робіт – представників підрядних організацій, які працюють на об’єкті.

При вході в будівлю встановлений поденний графік виконання робіт – він виконується і засвідчує, що об’єкт буде зданий до визначеного терміну, а саме до Дня Незалежності України. Найбільшу увагу приділили третьому поверху, адже його реконструкція добігає кінця – завершена вбиральня, виконані й оздоблювальні роботи, уже пофарбована підлога.

Як зазначив голова облради Іван Балога, цей проект має неабияке значення для краю та міста і його виконання повинне бути взірцевим. Адже, по-перше, йдеться про соціальний заклад – школу. По-друге, маємо справу зі старовинною будівлею, окрасою Ужгорода. Врешті, по-третє, готуємося до відкриття школи зі словацькою мовою навчання, а також словацького культурного центру, що важливе в плані підтримки зв’язків із сусідньою державою.

Голова облради висловив вдячність міській владі за оперативне вирішення усіх юридичних питань, що дозволило справі вийти на “фінішну пряму”. Міський голова Віктор Погорєлов сказав, що задоволений побаченим, себто темпами і якістю реконструкції. Утім, не припиняє жорстко контролювати процес і вимагати відмінного виконання робіт.

Очільники краю та міста вирішили “інспектувати” школу щотижнево, контролювати, аби всі роботи, потрібні для відкриття закладу, були виконані якісно та вчасно, а до Дня Незалежності разом урочисто відкрити оновлений заклад, – повідомили zakarpatpost.net у прес-службі міської ради.

 

zakarpatpost.net