Закарпаття: У Мукачеві визначили кращого патрульного

Нещодавно вибіркові змагання серед патрульних проводилися в Мукачівському МВ УМВС.  А вибіркові тому, що кращі патрульні, яких виберуть у кожному районі, змагатимуться за звання кращого в краї, а пізніше – держави.

Програма змагань складалась з проведення перевірки теоретичного рівня знань

Працівники патрульної служби, як і дільничні, завжди першими спілкуються з громадянами. До них найчастіше люди звертаються у разі біди. Тому дуже важливо, аби стражі порядку були освіченими і толерантними. Адже, прибувши на місце скоєння злочину, правоохоронець повинен прийняти правильне і правове рішення: «затримувати чи не затримувати». Це надзвичайно велика відповідальність, оскільки неправомірні дії, вчинені через брак знань або досвіду, можуть трактуватися по-різному.

Саме з метою вдосконалення професійної майстерності, підвищення зацікавленості кожного патрульного до своєї роботи  щороку проводиться конкурс для визначення кращого патрульного інспектора. Нещодавно такі вибіркові змагання проводилися в Мукачівському МВ УМВС. А вибіркові тому, що кращі патрульні, яких виберуть у кожному районі, змагатимуться за звання кращого в краї, а пізніше — держави.

Програма змагань складалась з проведення перевірки теоретичного рівня знань зі службової підготовки, виконання нормативів з вогневої підготовки та проведення практичних стрільб з пістолета Макарова, проходження смуги фізичного навантаження, медичної підготовки, виконання прийомів самозахисту, підтягування на перекладині. Загалом у конкурсі взяли участь майже всі інспектори патрульної служби Мукачівського міськвідділу, серед яких, за підсумками змагання, визначили трьох найкращих. Ними стали інспектори патрульної служби роти ПС: Василь Варваринець, Олександр Гуранич та Іван Маняк. Тож вітаємо переможців!

Наталія МАШІКО, Мукачівський МВ УМВС