Негода на Закарпатті наробила біди

Несприятливі погодні умови, що спостерігалися на території Закарпатської області минулої доби, завдали збитків мешканцям області.

Близько години на автошляху Долина-Хуст було припинено рух автотранспорту в обох напрямках. Як з’ясувалося, по обіді 20-го липня, на автошляху Долина-Хуст в районі с. Березово Хустського району Закарпаття, через сильні пориви вітру впало дерево. Дивом уцілів власник автомобіля ВАЗ 2107, котрий у той час проїжджав на даній ділянці дороги. Відчувши небезпеку водій натиснув на газ і таким чином уникнув лобового зіткнення. Однак незважаючи на його реакцію, одна з гілок все ж зачепила задню частину транспортного засобу.

На ліквідації затору працювали хустські рятувальники, які за допомогою бензопил розрізали дерево та звільнили автошлях для проїзду транспортних засобів.

А в смт Кольчино, що на Мукачівщині, блискавка влучила в будівлю гаража, що належить 57-річному місцевому мешканцю. Пожежа пошкодила крівлю будівлі, завдавши власнику збитків у розмірі 10 тисяч гривень, повідомили з УМНС в Закарпатській області.

viza.uz.ua