Ужгородський автомобільний кінотеатр готовий прийняти 54 автівки

Ще 8 квітня в Ужгороді, у романтичному районі, себто на БАМі, біля УжНУ відкрився автомобільний кінотеатр. Тут щодня о 22.00 та о 00.00 починаються сеанси різноманітних стрічок. Про це сьогодні, під час прес-конференції повідомив директор автомобільного кінотеатру Михайло Худинець.

“Автомобільний кінотеатр ми побачили в Києві і вирішили створити і в нас такий. У столиці він розташований на парковці, а наш – у такому романтичному місці”, – зазначив директор.

Кінотеатр працює щодня, сеанси – о 22.00 та о 00.00. За словами пана Худинця, тут показують найновіші ліцензовані стрічки 2011 року у жанрах – романтичного кіно, бойовиків, комедій.

“Ви приїжджаєте до початку сеансу, паркувальник паркує ваш автомобіль. Ви налаштовуєте хвилю радіо на 101,10 і споглядаєте фільм на великому екрані. Це ж романтика”, – додає Михайло Іванович.

Крім того, за словами доповідача, при кінотеатрі працює міні-бар.

“Вмикаєте аварійку, до вас підходить офіціант. Ви можете замовити попкорн, пиво”, – акцентує директор.

Як каже пан Худинець, на території кінотеатру можуть вміститися 54 автомобілі. Наразі найбільша аудиторія складала 20 автівок. Квиток вартує 45 грн з одного автомобілю. Анонс стрічок можна переглянути на сайті www.avtokino.uzhgorod.ua. На сайті можна також замовляти фільми. Адреса: вул. Університетська, 14. Опріч фільмів тут також транслюють футбольні матчі та поєдинки з боксу.

Rionews, Е. Гурницька

rionews.com.ua