Закарпаття: Ужгородка залишила на ніч у машині гроші, які вкрали…

Дивує безпечність наших громадян. Скільки міліція не попереджає, що злодії не дрімають й лише вишукують «легкі» жертви: людей, котрі безвідповідально ставляться до збереження власних цінностей, але толку з цього мало. Люди і далі йдуть з дому, забуваючи зачиняти двері та кватирки, носять у задніх кишенях гаманці та мобільні телефони, залишають великі суми в машинах.
От і молода ужгородка припаркувала на ніч на Словянській набережній міста свій автомобіль «Фольксваген», залишивши в салоні гроші в сумі 3300 гривень та дорогий цифровий фотоапарат. Вночі невідомий зловмисник розбив скло на дверцятах іномарки і викрав згадані цінності.

Ще більшу суму—цілих 17 тисяч гривень поцупили із мікроавтобуса «Фіат», залишеного без нагляду водієм на території мукачівського ринку. Водій обідньої пори відлучився лише на півгодинки, а гроші залишив у салоні машини…

Потерпілі звернулася із заявою в міліцію. Крадіїв розшукують, але міліція вкотре закликає громадян: будьмо пильними й пам’ятаймо, що злочину завжди легше зарадити, ніж потім його розкривати.

zakarpatpost.net