На Закарпатті формується молодіжне крило «Фронту Змін»

Закарпатський «Фронт Змін» оголосив про початок формування молодіжного крила партії. Активні, енергійні, рішучі, цілеспрямовані юнаки і дівчата запрошуються до створення і реалізації цікавих молодіжних проектів у сфері освіти, культури, здорового способу життя, екології, дозвілля.– «Фронт Змін» – молода партія, але на всеукраїнському рівні вона вже зарекомендувала себе як принципова прагматична самодостатня політична сила з поступальним рухом, прогресивним розвитком, досягненням поставлених цілей. Серед наших депутатів і активістів багато людей віком до 30-ти років. Це означає, що в нас повірили і нас підтримала молодь. А це – цікаві ідеї, нестандартні підходи до вирішення проблем сьогодення, це перспектива. Ми відкриті для співпраці з молоддю, готові ділитися набутим політичним досвідом й відкривати українському і закарпатському політикуму нові обличчя, – зазначає голова Закарпатської обласної організації «Фронту Змін» Валерій Лунченко.

Координатором молодіжного крила «Фронту Змін» в Україні є Андрій Павелко. На Закарпатті напрямок очолює Валерій Лунченко. Паралельно в усіх районних, міських і сільських осередках формуватимуться гілки, до яких залучатимуться молоді люди з активною громадською позицією і бажанням втілювати в життя дієві задуми.

Днями в Дніпропетровську відбувся Перший форум молодіжних лідерів «Фронту Змін», який зібрав 60 представників зі всіх регіонів України. Це молоді депутати від партії, лідери молодіжного середовища, студентські лідери. Нашу область представляли троє закарпатців: Наталія Ілиньо, Михайло Сакалош та Єгор Микитюк. По приїзді вони розповіли, що почули багато цікавих  ідей та корисних порад щодо того, як на місцевому рівні за допомогою молоді та представлених у радах “фронтовиків” домагатися відчутних змін в суспільстві.

Учасники форуму ділилися досвідом, проходили навчання в рамках проекту «Школа влади» партії «Фронт Змін» та Інституту політичної освіти, аби в результаті самим запропонувати програму дій молодіжного крила, розробляти проекти та за підтримки «Фронту Змін» домагатися їх реалізації.

– Ми побачили, що молодіжне крило «Фронту Змін» – це велика сила. На тренінгах ми одночасно вчилися і ділилися власною практикою «просування» цікавих проектів. Дуже хочеться так само запалити серця молодих людей в Закарпатті і спільно долучитися до потужного молодіжного руху. Усі, хто хоч трохи знається на політиці, розуміє – попереду зміни. То чому б не стати причетним до цих змін вже сьогодні?! – наголосивзаступник голови Берегівської міської організації політичної партії «Фронт Змін» Михайло Сакалош.

Закарпатський «Фронт Змін» чекає від молодих людей на пропозиції щодо проведення цікавих акцій і заходів, молодіжних вечорів, слухань, диспутів та обговорень. Зі свого боку, активісти партії готують власні проекти з актуальної місцевої тематики та запрошують представників усіх громадських організацій області долучитися до молодіжної ініціативи.

zakarpatpost.net