У Виноградівської РДА новий заступник голови

21 вересня головою райдержадміністрації Тетяною Граб колективу апарату та структурних підрозділів було представлено новопризначеного заступника голови з питань агропромислової політики Данич Єву Василівну.

Тетяна Дмитрівна подякувала Анатолію Бажурі, який обіймав дану посаду за добросовісне, сумлінне виконання службових обов»язків, побажала йому успіхів у роботі на майбутній посаді в галузі освіти району. Єві Данич керівник району побажала порозуміння, співпраці в колективі, успіхів у вирішенні завдань. У відповідь Єва Василівна подякувала керівнику райдержадміністрації за високу довіру і пообіцяла, що прикладе максимум зусиль для того, щоб виправдати висловлену їй довіру.
 
Біографічна довідка: Данич Єва Василівна народилася 20 липня 1968 року в селі Ботар Виноградівського району. Вищу освіту здобула у 1992 році у Львівському сільськогосподарському інституті за спеціальністю «Бухгалтерський облік і аналіз господарської діяльності в сільському господарстві». Отримала кваліфікацію економіста по бухгалтерському обліку в сільському господарстві. 16.04.1994р. прийняла Присягу державного службовця, її загальний трудовий стаж складає 24 роки 6 місяців, з яких стаж державної служби 8 років 4 місяці. Обрана депутатом Виноградівської районної ради УІ скликання. Трудову діяльність розпочала у 1985 році членом колгоспу «Прикордонник». Далі з 1994 по 2002 рік працювала секретарем виконкому Дяківської сільської ради. Останнє місце роботи – завідувач Виноградівським відділенням Демократичної спілки угорців України (м.Берегово). Заміжня, виховує двох синів.

http://www.mukachevo.net/