В Ужгороді щодня когось обкрадають

З настанням перших холодів активізувалися крадії. Не минає й дня, аби когось не обікрали. Ось лише кілька прикладів за минулу неділю.

В Ужгороді невідомі зловмисники залізли вночі, відваживши вікно, до приміщення одного з магазинів. Поживою зловмисників стали гроші в сумі 10000 гривень і продукти харчування ще на півтисячки.В іншому випадку зловмисник заліз через відчинене вікно ванної в помешкання ужгородської студентки, звідки викрав дорогий мобільний телефон «Нокіа», ноутбук та 300 гривень.
 
 Жителя Березного пограбували вночі на вулиці с.Мирча сусіднього Перечинського району. Невідомі зловмисники побили чоловіка й відібрали мобільний телефон та ключі від його іномарки.
 
 Житель Мукачева припаркував на ніч свій ВАЗ-21010 біля будинку за місцем проживання, а зранку не знайшов у машині залишену там барсетку з грошима в сумі 500 гривень. Вночі невідомий зловмисник розбив скло на дверцятах і обікрав автівку.
 
У жителя Тячівщини украли вночі з подвіря скутер. Аналогічний транспортний засіб поцупили вночі і з дворогосподарства жителя Перечинщини.
 
Всі згадані потерпілі звернулися за допомогою в міліцію, зловмисників розшукують.

УМВС України в Закарпатській області