Джонсона можуть відправити у відставку

Партійне голосування про недовіру Борису Джонсону може відбутися 8 червня. Раніше сам Джонсон заявив, що не стане добровільно йти у відставку у зв’язку зі скандалом, що розгорівся через те, що прем’єра викрили у святкуванні дня народження у розпал коронавірусного локдауну.

читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост 🇺🇦 підтримуй своїх 🇺🇦 замовляй рекламу на сайті 🇺🇦 e-mail: zakarpatpost@gmail.com

Консервативна партія Великобританії має намір голосування про недовіру до свого лідера найближчим часом. Джерела газети The Sunday Times вважають, що необхідні 54 листи членів парламенту з вимогою провести голосування або вже зібрані, або будуть зібрані найближчим часом.

У разі винесення вотуму недовіри, Джонсон залишиться прем’єр-міністром до моменту обрання нового лідера партії. Опитані BBC експерти висловлюють сумніви, що ініціаторам вдасться набрати необхідну кількість голосів для позитивного підсумку голосування.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост