Міський голова здійснив об’їзд вулицями міста

Міський голова Віктор Погорєлов спільно з начальниками міських управлінь, відповідальних за благоустрій міста, керівниками комунальних служб, представниками СЕС і ДАІ проводив традиційний об’їзд вулицями міста.

На проспекті Свободи мер звернув увагу начальника муніципальної поліції Бориса Борисова на те, що рекламні сіті-лайти вздовж дороги мають неохайний вигляд і побиті. Оскільки рекламні агенції, згідно з договорами, мусять тримати свої щити в охайності, муніципальній поліції було доручено нагадати власникам сіті-лайтів про їхні обов’язки.

На вул. Шумній Віктор Погорєлов знову оглянув паркувальну зону та сміттєвий майданчик навпроти центрального входу ФМК. Ця територія і далі є вкрай занедбаною. У смітнику звично порпалися брудні роми і викидали на дорогу вміст сміттєвих пакетів. Міський голова був дуже незадоволений побаченим і дав доручення представнику КШЕП негайно обладнати на цьому місці асфальтований майданчик (щоб двірникам було легше підмітати) і поставити там 8 нових контейнерів.

На вул. Анкудінова увагу Віктора Погорєлова привернуло те, що від одного з приватних будинків, де ведеться капітальний ремонт, робітники виносили у величезних мішках будівельне сміття на вулицю, подалі від свого об’єкта. Начальник муніципальної поліції повинен розібратися, чому власник житла не подбав про належне вивезення негабаритного сміття, а залишає його посеред вулиці; при потребі йому слід виписати штраф.

На площі Петефі міський голова побачив, що комунальники так і не прибрали пень від дерева, яке корінням підняло і здеформувало бруківку на одній із доріжок скверу. Комунальники мають у короткі строки викорчувати пень і вирівняти бруківку, аби люди могли спокійно ходити доріжками, не боячись спіткнутися. Крім того, на площі Петефі вкотре було наголошено представникові КП “Міськсвітло” на необхідності привести до ладу розподільний щит, який має дуже неохайний вигляд.

На вулиці Мукачівській начальник ЖРЕР № 4 В’ячеслав Попович отримав завдання зрізати залізну конструкцію, що колись виконувала функцію автобусної зупинки, а на вул. Лавріщева міський голова нагадав В. Поповичу про його обіцянку привести до охайного вигляду смітник, котрий досі перебуває в жахливому стані.

На вул. Тіхого, де незабаром з’явиться нова модульна котельня для обігрівання початкової та середньої школи № 6 і ДНЗ № 26, Віктор Погорєлов оцінив прибирання тутешньої території як незадовільне. Зокрема, він вказав на відкритий каналізаційний люк, повний сміття, який вже неодноразово доручав прибрати і закрити.

Загалом під час цього об’їзду комунальники, начальники ЖРЕРів та керівники міських управлінь, відповідальних за благоустрій міста, вислухали чимало нарікань на свою адресу від людей та міського голови. Віктор Погорєлов зауважив, що не бачить послідовної роботи, старанності й бажання працювати над кардинальними змінами у міському господарстві, тож порадив тим, хто не відчуває в собі сили змінити ситуацію на краще, залишити цю роботу і пустити на своє місце ініціативних та працьовитих людей.

Тетяна ЛІТЕРАТІ, “Ужгород”

goloskarpat.info