Сьогодні засідали закарпатські депути

Депутатські комісії завершили обговорення проектів рішень, далі слово за президією та другим пленарним засіданням сьомої сесії облради.

Упродовж учорашнього та сьогоднішнього днів депутатські комісії облради практично завершили обговорення матеріалів і проектів рішень, пропонованих до порядку денного другого пленарного засідання сьомої сесії облради VІ скликання.

Сьогодні, 9 грудня у спільному режимі продовжили роботу комісії з питань транскордонного співробітництва (Кічковський М.М.) та з питань розвитку туризму та рекреації (Андріюк Д.Д.); з питань управління майном і приватизації (Пийтер Ч.А.), з питань екології та використання природних ресурсів (Цірик М.М.), з питань законності та правопорядку (Ігнатко В.С.).

У ході обговорення тривала жвава дискусія навколо пропонованих проектів рішень та змін до вже діючих стосовно сфери охорони здоров’я, освіти, культури, видавничої діяльності, підтримки засобів масової інформації, транскордонного співробітництва, соціального захисту населення, майнових питань та ін.

Аргументувати доводилось кожну відповідь до слушних зауважень, пропозицій і запитань депутатів керівникам відповідних управлінь, відділів облдержадміністрації та окремих відомств, зокрема, начальнику головного фінуправління ОДА Петру Лазару, начальнику управління освіти і науки ОДА Михайлу Мотильчаку, начальнику головного управління агропромислового розвитку ОДА Івану Пауку, начальнику управління промисловості та розвитку інфраструктури ОДА Віктору Лукечі, в.о. начальника головного управління економіки ОДА Василю Вовканичу, начальнику управління з питань майна комунальної власності ОДА Віктору Лущаку та ін.

Найбільш вагомі пропозиції та доповнення депутатів, висловлені ними в ході обговорення, будуть враховані, узагальнені і розглянуті на засіданні членів президії обласної ради, яка відбудеться 12 грудня ц.р.

Прес-служба облради