Нові лідери БЮТ не хочуть звільнення Тимошенко

Розпочинається передвиборча кампанія і продаж місць у парламенті, запевнив регіонал Макеєнко.

Народний депутат, член фракції Партії регіонів Володимир Макеєнко заявив, що наразі БЮТ ніяк не захищає свого лідера Юлію Тимошенко. Про це він заявив в суботу, 24 грудня.

“Вона їм не потрібна. Тому що зараз знов пішла передвиборча кампанія і буде продаж місць у парламенті”, – стверджує депутат.

“І зараз нові лідери БЮТ потирають руки: якби її тільки не випустили. А самі вже ведуть переговори з тими депутатами, яких вони самі вигнали, вони їх запрошують. Кажуть: слухай, ти ж у нас був спонсором, це ж Вона тебе вигнала, а ми знову тебе запрошуємо, ти тільки проспонсоруй”, – стверджує Макеєнко.

“Ви ж бачили, хто був депутатом – багаті люди, власники заводів. І коли вона казала, що “я тут помилилася”, то ніхто ні в чому не помилився. Помиляються тільки в одному – в ціні на місце, бо можна було дорожче продати”, – цитує депутата-регіонала.

Також Макеєнко додав, що тим, хто рветься до влади все одно під яким прапором та лозунгом йти, головне – щоб вони подобалися людям. “І не важливо, який там гімн, яка валюта: купон, карбованець, гривня – всі вперед за владу. Всі знають, за що б’ються і який призовий фонд. От вам правда”, – сказав Макеєнко.

tsn.ua