Про закарпатських аграріїв написали книгу

У середу, 28 грудня, в облдержадміністрації відбулася презентація книги розповідей про аграріїв краю «Земне тяжіння». Відвідав церемонію офіційного представлення нового видання і керівник краю Олександр Ледида.Книга «Земне тяжіння» вмістила 59 нарисів про кращих представників сільського господарства області за останні шість десятиліть. До написання долучилися близько двох десятків закарпатських письменників і журналістів. Упорядкували напрацювання колег – Михало Повович та Павло Федикович.

Голова Закарпатської облдержадміністрації Олександр Ледида наголосив, що робота закарпатських аграріїв достойна визнання:

– Сільському господарству на Закарпатті завжди приділялася велика увага. Незважаючи на те, що територія області – здебільшого,  ліси та гори, закарпатці досягали в аграрному господарстві вагомих результатів. Вони варті загальнонаціонального визнання,  – сказав Олександр Ледида.

Книга вийшла накладом 1000 примірників. Вже невдовзі видання поповнить бібліотеки Закарпаття, навчальних закладів та творчих об’єднань.  Книга видана в рамках реалізації обласної Програми підтримки засобів  масової інформації, видання творів закарпатських авторів та розвитку інформаційної галузі у 2011 році.

Прес-центр Закарпатської ОДА