Закарпаття: Погода в Закарпатті та Ужгороді 6 січня

За інформацією Закарпатського обласного центру з гідрометеорології, сьогодні вранці по області очікуються сильні, місцями дуже сильні опади у вигляді дощу з переходом в мокрий сніг.

Місцями налипання мокрого снігу, хуртовина, снігові замети, ожеледиця. Посилення південно-західного вітру місцями 15-20 м/с, на високогір’ї 30-35 м/с.

Загалом по області хмарна з проясненням погода. Вночі та вранці сильні, місцями дуже сильні опади ( дощ з переходом в мокрий сніг та сніг). Вдень місцями опади.

Місцями: налипання мокрого снігу, хуртовина. На дорогах ожеледиця, подекуди замети. Вітер південно-західний з переходом на північно-західний 9-14 м/с, місцями 15-20 м/с, на високогірї вночі 30-35 м/с.

Температура повітря вночі 2° тепла – 3° морозу, вдень 3° тепла- 2° морозу, на високогір’ї протягом доби 3-8° морозу.ночі сильні, місцями дуже сильні опади у вигляді дощу з переходом в мокрий сніг та сніг.

Вдень місцями опади. Налипання мокрого снігу, місцями: хуртовина, снігові замети. На дорогах ожеледиця. Видимість вночі 1-2 км, місцями в опадах 100-200 м. Вдень видимість добра.

У місті Ужгороді хмарна з проясненням погода. Вночі та вранці сильний дощ з переходом в мокрий сніг. Вдень без істотних опадів. Налипання мокрого снігу.

Вітер південно-західний з переходом на північно-західний 9-14 м/с, часом посилення 15-20 м/с. Температура повітря вночі 0-2°, вдень1-3° тепла.

zakarpatpost.net