Закарпаття: У Мукачеві розлючений кавалер забив до смерті свою приятельку

Черговий злочин із розряду побутових стався днями в Мукачеві. Почалося все з того, що в одне з помешкань ввечері викликали «швидку». Однак допомога  непритомній жінці вже не знадобилася — вона померла.

Про пригоду лікарі повідомили в міськвідділ міліції й справою зайнялися мукачівські правоохоронці. Спершу вони встановили особу покійної: нею виявилася 38-річна жителька міста. Розтин тіла засвідчив, що нещасна померла не своєю смертю: у неї виявили перелом грудини, розрив легені, численні крововиливи та забій серця. Стало зрозуміло, що жінку забили до смерті. Але хто ж вчинив це жахіття?

Невдовзі працівники карного розшуку затримали підозрюваного в смерті жінки. Як з’ясувалося, потерпіла поверталася ввечері додому й на свою біду зустріла в місті свого 32-річного знайомого. Той був добряче п’яний, через що між приятелями виникла сварка.

Розлючений кавалер став люто бити свою приятельку кулаками по голові та тілу, від чого та впала на землю й знепритомніла. Злякавшись, зловмисник заніс жінку на руках до себе додому, сподіваючись, вочевидь, що там вона оговтається. Але коли жертва так і не прийшла до тями, мукачівець викликав «швидку». На жаль, запізно…

Убивцю жінки затримано, за фактом завдання тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть людини, міліція порушила кримінальну справу.

zak-umvs.gov.ua