У Мукачеві засідали районні депутати

Під головуванням голови райради Івана Михайла відбулося пленарне засідання восьмої сесії районної ради VI скликання.

На сесію були запрошені керівники РДА, правоохоронних органів, сільські, селищні голови, начальники відділів, управлінь та служб райдержадміністрації.

За традицією голова райради розпочав пленарне засідання із привітань іменинників – депутатів районної ради та сільських голів.

Згідно з регламентом роботи районної ради на засіданнях постійних комісій, а також на засіданні президії, проекти рішень поточної сесії були детально розглянуті та опрацьовані. Тому, депутати оперативно затвердили порядок денний без змін та зауважень. Зокрема, ухвалені програми у сферах соціального захисту, агропромислового комплексу, державної безпеки та безпеки дорожнього руху. Прийняте рішення «Про внесення змін до рішення сесії районної ради від 30.12.2011року №169 «Про районний бюджет на 2012 рік».

Крім цього, розглянуто та затверджено низку рішень із земельних та майнових питань. Так, погодженні площі угідь МРТМР «Острож», поясів зон санітарної охорони водозабору « Ключарки», а також питання про використання свердловини в селі Лісарня, – повідомили zakarpatpost.net  в Мукачівській районній раді.