Опісля суботника Україна “позеленішає” на 20 тисяч дерев

“Приватбанк” укотре ініціює всеукраїнське весняне прибирання. В суботу, 31 березня, по всій Україні небайдужих чекають у парках і скверах, аби винести звідти сміття та посадити 20 тисяч дерев.

Працівники найбільшого українського банку щороку виходять на суботник починаючи з з 1998 року. Працюють усі – від генерального директора до найменшого клерка.

Намагаються до роботи залучати й рідних, а також запрошують партнерів та клієнтів. Приклад виявився заразним – щороку кількість помічників зростає на кілька тисяч. Приміром, торік Україну прибирали 50 тисяч людей.

“Наш суботник пройде в усіх містах і містечках України, тому що скрізь є наші філіали”, – зазначив директор філії “Приватбанку” Олег Ганоцький.

Зараз у “зеленого” банку вже майже 4 тисячі відділень. У кожному населеному пункті прибиратимуть бодай одну ділянку – найперше парки, медзаклади, історичні місця.

До чого долучитися – можна обрати на сайті банку, за телефоном або просто в найближчому відділенні. На сьогодні на участь у суботнику зареєструвалися вже 60 тисяч добровольців.

За фактом чекають більше, адже долучитися до доброї справи можна і без реєстрації, і без підготовки – інвентар видаватимуть на місці.

http://tsn.ua/