Берегівські податківці привітали бухгалтерів

Зустріч за «круглим столом» з кращими бухгалтерами Берегівщини з нагоди їх професійного свята, яке відзначається 16 липня, відбулася напередодні в податковій інспекції інспекції. 

Для людей, які присвятили себе обліковій справі, це особливий день. Він є визнанням важливої ролі усіх тих, хто служить державі у справі зміцнення її економіки. Адже професія бухгалтера є однією з найбільш значущих для діяльності будь-якого підприємства, установи чи організації. Починаючи з управління та регулювання економічними процесами на підприємствах, бухгалтери-обліковці будують системну злагоджену роботу економічного механізму нашої країни.

З вітальним словом до присутніх звернувся перший заступник начальника Берегівської ОДПІ Петро Дудаш, який відзначив, що тісна та відкрита співпраця працівників податкової служби з платниками податків є, по суті, співпрацею податківців саме з бухгалтерами – обліковцями та „володарями цифр”, які чітко дотримуються податкового законодавства, обраховують податкові зобов’язання.

Наталія Кас’яненко, начальник відділу оподаткування юридичних осіб Берегівської ОДПІ, та Марія Бідзіля, завідувач сектору взаємодії із ЗМІ та громадськістю, приєдналися до вітань та поінформували присутніх про зміни до Податкового кодексу України, які набули чинності з 1 липня 2012 року.
На завершення податківці привітали кращих з кращих бухгалтерів Берегівщини та відзначили їх роботу Подяками.

***
Урочистості з нагоди відзначення Дня бухгалтера відбулися і на Іршавщині. У залі засідань Іршавської районної ради від імені колективу податківців району начальник інспекції Світлана Муха сердечно привітала бухгалтерських працівників з їх професійним святом.

«На бухгалтера сьогодні покладено відповідальність за прийняття економічних рішень, які дозволяють досягати максимальної ефективності від використання ресурсів підприємства, – сказала у своєму привітанні Світлана Йосипівна, наголошуючи на важливій ролі представників цієї почесної професії. – Податкова шанує Вас, розуміє Ваші труднощі і докладає всіх сил, щоб полегшити Вашу нелегку працю».

Начальник ДПІ побажала бухгалтерам розуміння керівників, поваги колег і, звичайно ж, здоров’я і простого людського щастя. Від імені податкової служби району Світлана Муха вручила Грамоти головному бухгалтеру ПАТ «Ільницький завод МЗУ» Олегу Пинзенику та головному бухгалтеру ТОВ «Боржава плюс» Олені Ісак.

За матеріалами Берегівської ОДПІ та ДПІ у Іршавському районі