Мукачівські дівчата спробували передати своєму засудженому другу пакет з марихуаною

За словами дівчат, пакет, у якому була марихуана, їх попросив передати мукачівець Єдуард своєму засудженому другові, який наразі перебуває в ізоляторі тимчасового тримання Мукачівського міського відділу. 

Інспектором роти патрульної служби Мукачівського міськвідділу міліції Закарпатської області старшим сержантом І.О.Химинець в адмінбудівлі міського відділу було помічено двох дівчат, які підозріло себе поводили. Підійшовши ближче, правоохоронець помітив, що дівчата тримають у руках згорток з подрібненою сухою зеленою речовиною, схожою на марихуану.

Двох 17-літніх студенток працівники міліції запросили пройти всередину адмінбудівлі і при понятих показати, що вони мали в руках. Одна з дівчат, побачивши, що не все так просто, як вони вважали, згорток із речовиною вкинула до рота і намагалась проковтнути.

Та це дівчині не вдалось. Довелось розповісти правоохоронцям, як вони потрапили з марихуаною до міськвідділу. За словами дівчат, пакет, у якому була марихуана, їх попросив передати мукачівець Єдуард своєму засудженому другові, який наразі перебуває в ізоляторі тимчасового тримання Мукачівського міського відділу. При спробі це зробити, дівчата були затримані працівниками патрульної служби міського відділу. Наразі всі покази перевіряються.

Разом з тим вирішується питання про порушення кримінальної справи за ознаками злочину, передбаченого статтею 307 Кримінального кодексу України – «Незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин чи їх аналогів».

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

zak-umvs.gov.ua