Придбані за бюджетні кошти “швидкі” кандидати роздали перед виборами

Під час передвиборчої кампанії партії та кандидати активно намагаються достукатися до серця виборця добрими справами. Для цього вони можуть, наприклад, роздавати “швидкі”, куплені за бюджетні кошти, розповідає програма “Гроші”.

Медикам Дніпропетровщини днями передали нові “швидкі” імпортного виробництва. Директор агрегатного заводу передав 4 машини, начальник придніпровської залізниці – теж 4 машини, керівник обласного МНС – 3 машини, і, нарешті, керівник шахтного підприємства – ще 4 машини.

Лікарі були дуже задоволені. За словами старшого лікаря Павлоградської станції швидкої допомоги Галини Горохової, в них ніколи не було таких машин, а останні авто вони отримували ще в 2006 році.

Всі четверо чиновників, які урочисто передали медикам автомобілі – кандидати в обласну раду від однієї партії.

Журналісти зробили запит у міністерство охорони здоров’я. “У 2011 році міністерством охорони здоров’я було виділено 200 мільйонів гривень на закупівлю 216 “швидких” Пежо Боксер”, – повідомили у відомстві. Отже, ще рік тому МОЗ за державні кошти, тобто за кошти українців-платників податків, купило ці “швидкі”. А потім тим самим українцям медичні карети урочисто вручили як подарунок від політичної партії.

http://tsn.ua/