На Іршавщині обікрали їдальню дільничної лікарні

На Іршавщині працівники карного розшуку Іршавського РВ УМВС затримали крадія, який умудрився викрасти продукти харчування з їдальні Кушницької дільничної лікарні.

До чергової частини Іршавського райвідділу міліції зателефонував головний лікар  і повідомив, що  невідома особа із їдальні лікарні викрала продукти харчування, посуд та інші матеріальні цінності. На місце пригоди відразу виїхала слідчо-оперативна група відділу міліції. Прибувши на виклик, міліціонери оглянули місце крадіжки і виявили пошкодження вхідних дверей на приміщенні лікарні. З їдальні крадій виніс майже всі продукти харчування, посуд, кухонні ножі, – повідомили  в СЗГ УМВС України в Закарпатській області.

Працівники міліції відразу пішли опитувати мешканців с. Кушниця та інших навколишніх сіл. Ними було проведено перевірку раніше засуджених осіб за скоєння аналогічних злочинів. Під час відпрацювання начальник карного розшуку майор міліції Юрій Турок та  оперуповноважений карного розшуку старший лейтенант міліції Юрій Саварин отримали інформацію відносно  причетності до скоєння крадіжки раніше судимого мешканця с.Бронька.  За кілька годин чоловіка було затримано.

Він зізнався у скоєному, розповів, що викрадене він сховав у старому приміщенні лікарні. Дійсно  працівниками міліції було виявлено схованку з продуктами харчування та іншими матеріальними цінностями лікарні. Крадій із їдальні продукти виносив серед ночі частинами. Посуд планував здати до пункту прийому металобрухту.

До речі, слідчі з’ясували, що зловмисник причетний і до крадіжки сумки з грошима та велосипеда. Потерпіла зателефонувала до райвідділу міліції крадія було затримано.

Наразі слідчим Іршавського РВ УМВС старшим лейтенантом міліції Віктором Газдик порушені за даними фактами кримінальні справи за ст. 185 КК України (Крадіжка). Крадій перевіряється на причетність до скоєння інших злочинів скоєних на території району.