Чиновник «Закарпатгазу», який задавив матір з донькою: я не можу після цього жити

Керівника Хустської філії “Закарпатгазу”, який у минулий понеділок потрапив у ДТП, у суботу, 24 листопада взяли під варту.

Як відомо, чиновник на своєму позашляховику виїхав на зустрічну і протаранив легковик, у якому родина поверталася додому. 32-річна жінка та її 7-річна донька – загинули, іще двоє дітей – у лікарні.

Прокурор наполягає на арешті підозрюваного. Каже, той чинив перешкоди слідству. Він утік із місця ДТП, а також із Хустської лікарні, тож, кров на вміст алкоголю в нього так і не взяли.  Суд допитав у справі шістьох свідків. Усі вказали, що зіткнення було лобовим і сталося на смузі руху легковика.

За свідченнями людей, винуватець ДТП стояв біля позашляховика і допомоги потерпілим не надавав. Деякі запевнили, що від нього було чути запах алкоголю.

Натомість, адвокат підозрюваного каже, що його підзахисному стало зле за кермом. “Їхав і запаморочило голову. І це дає підстави говорити що скільки таких було випадків, коли людина їде в такому віці і може статися так, що от втратив пам’ять і виїхав на зустрічну смугу”, – заявив адвокат підозрюваного Петро Немеш.

За довідкою, виданою в Берегівській психлікарні, де після ДТП перебував підозрюваний, у нього – стрес із суїцидальною схильністю. Тому замість арешту захист вимагає спочатку провести експертизу щодо осудності підозрюваного. Сам підозрюваний запевнив, що не пам’ятає як покинув місце аварії і чому опинився у психіатричній лікарні.

“Ваша честь, я просто шкодую, я не можу після цього жити, не те що шкодувати”, – заявив підозрюваний у скоєнні ДТП Павло Нагірний.

Тим часом, двох неповнолітніх дітей, які постраждали в ДТП, чекає низка операцій. 32-річну жінку та її семирічну доньку, які зазнали смертельних травм, уже поховали.

http://tsn.ua