Призначено в.о. ректора Закарпатського державного університету

24 грудня у Закарпатському державному університеті (ЗакДУ) під час засідання Вченої ради у присутності представників колективу та голови Ради ректорів та керівників вищих навчальних закладів Закарпаття Федора Ващука голова Закарпатської ОДА Олександр Ледида оголосив наказ Міністерства освіти і науки, молоді і спорту України про призначення в.о. ректора Закарпатського державного університету кандидата історичних наук, директора Інституту євроінтеграційних досліджень ЗакДУ Івана Артьомова.

О.Ледида привітав колектив ЗакДУ із прийдешніми святами, побажав здоров’я, успіхів та виконання усього запланованованого на 2013 рік.

Іван Артьомов у своєму виступі сказав: “Щиро вдячний за виявлену мені довіру – призначення виконувачем обов’язків керівника ЗакДУ, який має славні традиції, вагомі здобутки і є одним з провідних ВНЗ Західного регіону Україну. Це покладає на мене особисто та на колектив обов’язок не втратити динамізму, перспективи і тих результатів, які досяг університет під керівництвом професора Федора Ващука, який його створив та привів до значних успіхів у науковій роботі, підготовці фахівців високої кваліфікації. Докладу усіх зусиль, щоб ці надбання були збережені та примножені”.

За матеріалами: Мукачево.net