Закарпаття: Невідома жінка розповсюджує про родину лікаря плітки і залякує його сина по телелефону

Жертвою телефонної терористки стала родина Фізер з міста Свалява на Закарпатті. Як йдеться в сюжеті ТСН, жінка цілодобово надзвонює подружжю, розпускає в місті плітки та навіть залякує їхнього маленького сина.

Лише за останні три місяці терористка зробила тисячу двісті дзвінків з мобільних телефонів. Однак дзвінки продовжуються вже мало не рік. “Дзвонить друзям, дзвонить на роботу і по місту нас обливає брудом”, – скаржиться жертва телефонної террористки Віталій Фізер. Чоловік припускає, що террористка скоріше за все одна з його пацієнток. Оскільки він лікар-невролог.

“От ми тільки вийшли з кафе з клунками і ось нас сфотографували і надіслали MMS”, – демонструє дружина лікаря Віра Фізер. Жінка каже, що невідома дзвонить навіть їхньому маленькому синові і лякає його. “А ти знає, що твоя мама скоро помре, а ти будеш зданий у дитячий будинок і будеш там жити. Я би давно поміняла номер телефона, але ще жевріє та надія, що ця людина буде знайдена”, – скаржиться стривожена мати. Пошуки ускладнюються тим, що злочинниця постійно змінює мобільні номери. Їх вже нарахували близько півсотні. Якщо зловмисницю вирахують, їй загрожує відповідальність за психологічне насильство.

tsn.ua