Батьки зниклого на Закарпатті чеха пропонують 10 тисяч доларів за інформацію про сина

Батьки зниклого на Закарпатті чеха Ондрея Дубанського пропонують гроші за інформацію про їхнього сина.

Як з’ясувалося, батьки хлопця звернулися до сайту, аби розповсюдити інформацію, що вони готові заплатити 10 тисяч доларів тому, хто вкаже на місцезнаходження їхнього сина.

Проте, в закарпатській міліції про це нічого не знають.

“Ми продовжуємо шукати хлопця. В останні дні в горах зійшов сніг, тому сподіваємося знайти Ондрея. Наразі розглядаємо дві версії зникнення хлопця – нещасний випадок у горах та вбивство. Але більше схиляємося до першої версії. Бо свідки розповіли, що бачили як Ондрей того дня йшов у напрямку гори”, – розповів керівник Воловецького відділення міліції Валентин Ряшко.

Нагадаємо, 24-річний Ондрей Дубанський з міста Брно, що в Чехії, зник ще 10 січня поблизу райцентру Воловець Закарпатської області. До міліції та рятувальників друзі Ондрея, в яких він гостював, звернулися тільки 12 січня. З тих пір щодня його шукають близько сотні людей. Рятувальники пройшли всю місцевість поблизу райцентру Воловець, навколишні села. 18 січня вони знайшли два мобільні телефони, що належали Ондрею. Апарати лежали наприкінці вулиці, з якої починається підйом у гори. Свідки, які бачили того дня Ондрея, підтвердили, що хлопець виходив із дому й ішов у напрямку гір. Кажуть, був добряче напідпитку. У міліції схиляються, що хлопець міг загинути у засніжених горах.

На Закарпаття приїжджали мати хлопця та Генеральний консул Чеської Республіки у місті Львів Давід Павліта. 20 січня мати Ондрея повернулася у Чехію.

gazeta.ua