Українець намагався ввезти через кордон у Солотвині «лівий» «Субару»

Учора ввечері прикордонники відділу прикордонної служби «Солотвино» Мукачівського прикордонного загону запобігли незаконному ввезенню транспортного засобу через державний кордон України.

Так, у пункт пропуску з Румунії прибув автомобіль «СУБАРУ» 2006 року випуску, української реєстрації, під керуванням громадянина України 1969 року народження. Під час первинного опитування громадянина прикордонники помітили, що певні дані про автомобіль та мету поїздки до сусідньої Румунії є досить сумнівними. Тому прикордонниками було ініційовано проведення поглибленого огляду спільно з митниками.

Перевірка даного транспортного засобу за базами даних показала, що автомобіль з території України не виїжджав, а в результаті спільного огляду було виявлено ознаки підробки номеру кузова: ідентифікаційні номери на лицевій та зворотній сторонах перегородки двигуна не співпадали.

Наразі даний транспортний засіб вилучено,відносно даного громадянина вирішується питання про порушення карної справи, повідомили  в секторі з питань взаємодії із засобами масової інформації та зв`язків з громадськістю Західного регіонального управління Держприкордонслужби України.