Володарем Кубка Закарпаття по футболу стала команда «Поляна»

На полі стадіону в Кольчині змагалися команди ФК «Поляна» (Поляна) та ФК «Метеор» (Пістрялово), щоб у фінальному поєдинку визначити цьогорічного володаря Кубка Закарпаття з футболу серед аматорських команд.

Футболісти з Свалявщини до фіналу потрапили вже вчетверте. Зараз вони  вийшли на поле у ранзі чинних володарів Кубка. Адже минулоріч у вирішальному матчі обіграли іменитий «Берегвідейк».

Перший тайм матчу запам’ятався відвертою грою в одні ворота.  Свою ігрову перевагу футболістам зі Свалявщини вдалося втілити у гол. На 21-ій хвилині м’яч у ворота пістрялівської команди забив Сергій Кундрик.

Друга половина гри видалася більш емоційною та насиченою на атаки обох команд. Зокрема, футболісти із Пістрялова мали кілька хороших нагод, щоб вразити ворота суперника. Одна з таких атак стала врешті успішною. На 68-ій хвилині гри м’яч влетів у ворота «Поляни». Зрівняв рахунок Андрій Сірий, який вийшов на заміну у перерві матчу.

Та вже через хвилину «Метеор» залишився в меншості. Головний арбітр матчу дії Миколи Темрюка розцінив як грубий фол, тож футболіст змушений був покинути футбольне поле. Невдовзі полянцям вдалося забити гол, але і тут не обійшлося без порушення: гол не було зараховано через гру рукою.

Фінальний свисток арбітра зафіксував нічийний рахунок 1:1. Тож долю матчу повинна була вирішити серія післяматчевих пенальті. Футбольна  лотерея видалася вдалішою для ФК «Поляна» (4:2). Тож саме полянцям золоті медалі та кубок вручив голова обласної адміністрації Олександр Ледида.

https://zakarpatpost.net