48 років без нирки, і десятеро дітей

Читайте у новому номері газети «НЕДІЛЯ»

48 років без нирки, і десятеро дітей

Мало хто в Углі не знає сім’ю Февронії й Михайла Голубків. Він змолоду дяком у церкві, вона довго працювала в школі. Але не цим найперше їхня сім’я відома, а тим, що в ній – десятеро дітей, із яких троє – двоє синів і донька – монахи, ще один син священик. Голова цієї сім’ї є майстром на всі руки. І, що майже неймовірно – півстоліття він живе з однією ниркою.

У закарпатців конфісковуватимуть автомобілі

Їздити по області на авто з іноземними номерами можна не більше 20 днів. За порушення
норм власнику іномарки доведеться заплатити пеню, або авто конфіскують

Вода селом

Лише влітку жителі кількох вулиць села Колодне на Тячівщині можуть без гумових чобіт вийти з дому

Сімнадцять миттєвостей Конституції

Конституція – унікальна книжка. Один день у році всі клянуться у любові до неї. Решту 364 дні розповідають, яка вона погана і як її треба переписати. Десятки політиків заробляють на тому політичний капітал, а сотні юристів – наукові ступені. Мільйони ж посполитих українців її просто не читали і ніколи не прочитають

Медові «взятки»

На Закарпатті завершився період основного весняного медозбору. Пасічники вже підраховують зібраний урожай. Про особливості цьогорічної медової взятки – а саме так називається відбір меду від бджіл – ми дізнавалися в пасічника Ореста Мойшевича.

Як виростити курчат

Відомо, що з квочкою виводок вирощувати набагато краще. А що робити, коли курчата – інкубаторські?

Чудодійна малина

У літній період, багатий на урожай різноманітних ягід, особливу увагу приділіть малині. Споживаючи її, вдасться поєднати приємний смак і лікувальні властивості.

«Літні канікули» кімнатних рослин

Кімнатні рослини, яким фахівці рекомендують літнє перебування на свіжому повітрі, при настанні тепла й до осінніх холодів бажано наблизити до природи.

Свіжий номер газети «НЕДІЛЯ» уже в продажу!

Передплатний індекс газети — 09658.

http://nedilya.net