Міжгірські правоохоронці зустрілися з представниками громадськості

Нещодавно, працівники Міжгірського райвідділу міліції провели зустріч із представниками засобів масової інформації, головою ради ветеранів та пенсіонерів ОВС та представниками громадськості району.

Гості мали можливість ознайомитись з діяльністю райвідділу, службовими приміщеннями та матеріально-технічним забезпеченням. Інтерес у гостей викликало спілкування з начальником райвідділу полковником міліції Юрієм Пецою, його заступниками та представниками різних служб райвідділу. Для гостей провели екскурс в історію райвідділу, навели історичні дані про попереднє керівництво райвідділу, починаючи з 1951 року.

Особливу увагу гостей райвідділу викликали умови проведення слідчих дій та умови утримання затриманих осіб. Гості змогли наочно переконатись про відсутність приміщень в райвідділі, в яких можливе знущання над громадянами, адже майже всі приміщення райвідділу, де проводиться робота з громадянами, знаходяться під відеонаглядом, ведеться журнал відвідувачів, в якому відвідувачі райвідділу кожний записується і після виходу з райвідділу особисто ставить відмітку про відсутність претензій до працівників Міжгірського райвідділу. І це все також проходить під наглядом відеокамер.

В ході відвідування в гостей виникали різні питання про події, які мали місце у селищі Врадіївка, біля Святошинського райвідділу міліції та у Фастові. Міжгірські правоохоронці засуджують дії своїх колег у Врадіївці. У Міжгірському райвідділі таке неможливо, запевнив керівник.

Гостям було роздано номери телефонів чергової частини та керівництва відділу для прямого зв’язку в разі необхідності. Гості подякували керівництву райвідділу за організацію даного заходу.

Джерело: УМВС України в Закарпатській області