Берегівські міліціонери здали кров, щоб врятувати людину

Нещодавно співробітники кримінальної міліції Берегівського районного відділу Управління Міністерства внутрішніх справ України в Закарпатській області, очільником якої є підполковник міліції Андрій Бібен, на прохання мешканця міста, потребуючого допомоги для свого хворого батька, вирішили стати донорами. Тим самим міліціонери здійснили благородний вчинок, адже потреба в крові зростає, а родичі не завжди можуть підійти за медичними параметрами.

Громадянин Ковтун Олександр Валентинович прийшов до начальника Берегівських правоохоронців, полковника міліції Олександра Яцканича, із своєрідним проханням до працівників районного відділу відгукнутися допомогти його хворому, прооперованому, батькові, якому вкрай як необхідна була кров. У свою чергу, співробітники кримінальної міліції згуртувалися навколо цієї ідеї, наповнити банк крові у місті, допомогти громадянам та на власному прикладі показати суспільству, що кожен може послужити високій справі спасіння людського життя.

Необхідно зазначити що заступник начальника – начальник кримінальної міліції Берегівського районного відділу внутрішніх справ підполковник Андрій Бібен та виконуючий обов’язки сектору карного розшуку майор міліції Василь Зейкан власним прикладом показали, як кожна людина може допомогти врятувати життя. Разом з ними, донорами стали працівники карного розшуку: Василь Бундович та Олександр Солнцев, які здали в загальній кількості 1.5 літра крові.

Співробітники Берегівського районного відділу міліції сподіваються, що їхня допомога стане у нагоді потребуючим хворим та зокрема Ковтуну Валентину.

Віталій Михайлов, Берегівський РВ УМВС