Олена Ваєнга назавжди йде зі сцени

Російська співачка твердо вирішила зайнятися особистими справами.

Олена Ваєнга прийняла рішення покинути сцену. Піти на такі кроки артистку змусило особисте життя, зокрема те, що співачка дуже мало уваги приділяє своєму 10-місячному сину.

“Багато хто мене засуджує за це, і я їх розумію, тому що справжня мати повинна заради дитини кинути все, абсолютно все!”, – зауважила артистка, пише http://showbiz.delfi.ua

Також вона додала, що на неї чекає недобудований будинок, Олені треба завершити ремонт і, найголовніше, приділити увагу дитині і бабусі “Мені страшно, бабусі вже 86 і вона моя найулюбленіша бабуся, якщо з нею щось трапиться я потім собі цього просто не пробачу! Ніяких грошей буде не потрібно, ніяких концертів …!”, – зізналася Ваєнга.

Також співачка додала, що вона планує зайнятися чимось абсолютно іншим і перше, що зробить коли завершить основні справи – придбає корову.

Нагадаємо, у листопаді минулого року російська співачка Олена Ваєнга стягнула через суд зі засобів масової інформації 100 тисяч рублів, за те, що ті припустили у своїй статті, що вона вампір.

http://tsn.ua