Мер Ужгорода каже, що конструкції велопарковок абсолютно естетичні і гарні

В ході чергового засідання виконавчого комітету Ужгородської міської ради розглянуто і ухвалено рішення про надання дозволів на розміщення зовнішньої реклами на 8 велопарковках.
Як уже повідомляло http://zakarpattya.net.ua легітимність встановлення відповідних велопарковок в центрі міста – під великим питанням. Так, дозвіл на ці недолугі і незручні для паркування велосипедів конструкцій не давав виконком, їх зовнішній вигляд, як і вигляд рекламоносіїв (рішенням зазначено, що це мають бути вмонтовані рекламні щити) не погоджений управлінням архітектури та містобудування.

Однак, дозволи на розміщення зовнішньої реклами у вигляді вмонтованих щитів розміром 1,47 м х 0,37 м строком до 1 жовтня 2014 року міськвиконком видав. Перед ухваленням відповідного рішення міський голова Віктор Погорєлов зазначив, що на його думку, «ці конструкції абсолютно естетичні і гарні, і це у спілкуванні підтверджують архітектори». Щоправда, з якими саме архітекторами він спілкувався на цю тему, мер не уточнив.

Відтак, реклама має з’явитись на велопарковках, які розташовані по по вул. Духновича, на площах Корятовича і Театральній, на набережній Незалежності; і по 2 конструкції – на пл. Петефі й вул. Волошина.

Тетяна Кашуба

http://zakarpattya.net.ua