Голова Закарпатської облради відвідав свято 1 го вересня на Виноградівщині

Вчора, 1 вересня голова облради Іван Балога завітав на свято Першого дзвоника до іменинників Великокопанської школи, що на Виноградівщині. На урочистостях також побував голова Виноградівської райради Олег Любімов.

Очільник облради з теплим вітальним словом звернувся до вчителів, учнів і батьків, наголосивши, що крайові депутати питанню освіти і науки приділяють серйозну увагу.

Авжеж, промовистим є той факт, що обласна рада затвердила 16 обласних і регіональних програм з питань науки та освіти.

Та, побажавши вчителям міцного здоров»я, терпіння і наснаги, а учням – успіхів і щасливого шкільного життя, Іван Іванович вручив мультимедійний комплекс , який допомагатиме у вивченні уроків з хімії, фізики, географії, історії, літератури, іноземної мови. Також від голови обласної ради кожен з першокласників отримав канцелярські набори. До речі, це вже третій мультимедійний комплекс, який отримали школи на Виноградівщині від голови обласної ради .

Після чого Іван Балога зізнався, «що давно хотів побувати на святі у жителів Великої Копані – це специфічне, поважне село, яке я дуже люблю». Та відмітив, що «минулими роками депутати облради спільно з місцевими меценати допомогли встановити спортмайданчик в селі, тепер в рамках співпраці з краєм Височіна разом із чеськими партнерами допомагаємо добудувати один з найгарніших дитсадочків району. Думаю, впродовж наступного року нам вдасться його завершити. Щодо свята. Це насамперед свято для першокласників, які, можливо , ще й не зовсім розуміють це свято. Тому хотів би привітати насамперед батьків дітей першокласників і всіх батьків, чиї діти пішли сьогодні до школи. Колектив тут професійний, діточкам буле комфортно і затишно.

Учнівські ранці ми впродовж багатьох років, як і цього річ, вручаємо від команди Віктора Балоги у багатьох районах краю. Вручили їх представники команди й нині, у т.ч. й учням Великої Копані. Я особисто подарував школі мультимедійний комплекс, а це – інтерактивна дошка, ноутбук і проектор. Сподіваюсь, з ним вчителям буде комфортніше спілкуватися з учнями. Думаю, що часточку свого батьківського піклування, а я – батько трьох дітей, переношу і на цих діток. Для мене це- нормально. Мої двоє дітей вже закінчили школу, готую доню до школи. Я рахую, якщо маю можливість прийти до когось з добром, дарунком, щирим словом, то це треба робити. До цього закликаю й інших небайдужих, хто має таку можливість – і не тільки посадовців, а й бізнесменів, меценатів, громадських діячів – усіх, хто хоче крок за кроком покращувати і навчальний процес, і життя, і наше прекрасне Закарпаття».

Джерело: Прес-служба Закарпатської облради