Щоби вижити, закарпатські пасічники вивозять вулики у Кіровоград та продають бджоломаток у Сибір

Читайте у новому номері газети «Господарські поради»:
Курка – це краса, а не тільки м’ясо і яйця

Господарство, повне ексклюзивних птахів, в обласному центрі Закарпаття працює вже десяток років. Його створила і доглядає родина Полончаків. Ця справа вимагає постійної присутності та догляду.

Чи солодкий той мед?

Щоби вижити, закарпатські пасічники вивозять вулики у Кіровоград та продають бджоломаток у Сибір

На винограді виросла …смородина

Фелікс Сов’юк із Житомирщини вирішив поекспериментувати і в результаті дістав гілочку винограду, з якої звисало невеличке гроно чорної смородини

Урожай збереже мох

Сфагновий мох здавна застосовується для утеплення будинків і поліпшення стуктури ґрунту.

Декоративна тріска: і окраса, і користь

Власники садових ділянок знають: у місцях, де немає грядок або посадок, якщо ґрунт нічим не вкривати або постійно не обробляти, він дуже заростає бур’янами. Для збереження родючих властивостей ґрунту потрібен запобіжний поверхневий шар – з трави, листя, відмерлого рослинного матеріалу.

Два метри у довжину досягають кнурі породи ландрас

Порода ландрас створена в Данії схрещуванням місцевих датських свиней з великою білою породою в умовах повноцінної годівлі. При цьому вівся тривалий добір і підбір помісей за скороспілістю, витратою кормів на одиницю продукції та м’ясними якостями.

Скільки корові років?

Вибір хорошої молочної корови – складне завдання, тому що зовнішній вигляд тварини не завжди повною мірою характеризує її продуктивні якості. І все ж можна дати деякі загальні рекомендації.

«Едемський сад» плодоносить «загадковими дивами»

У його «едемському саду» гордо росте чимало кущів ожини неколючої, городніх та садових дерев тощо. Як потрібно доглядати та дбати про ці розкішні «загадкові дива» природи, щиро розповідає досвідчений господар Михайло Йосипович.

Свіжий виноград – і взимку

Зберігають виноград різними способами. Найпростіший – це підв’язування грон за грубо ніжку до протягнутого у приміщенні дроту. При цьому грона не повинні торкатися одне дного

Свіжий номер газети «Господарські поради» уже в продажу!

Передплата на будь якій пошті України. Індекси 68338, 02003.

http://zakarpatpost.com