Сокира, як аргумент

В Рахові 25-річний місцевий мешканець умисно наніс удар сокирою по голові своєму співрозмовнику.

Інцидент трапився після словесної суперечки, обидва фігуранти справи були напідпитку. Один із них, щоб довести свою правоту в суперечці, не стримав емоції, схопив сокиру та вдарив співрозмовника по голові.

Після вчиненного зловмисник сам зателефонував до міліції та зізнався у скоєному. Черговий Рахівського райвідділу міліції викликав карету швидкої допомоги та направив на місце події слідчо-оперативну групу. Наразі постраждалий знаходиться в Рахівській районній лікарні з діагнозом: рубаний відкритий перелом тім’яної кістки голови.

Начальник Рахівського райвідділу міліції Віталій Шимоняк повідомив, що підозрюваного затримали у порядку статті 208 Кримінального процессуального кодексу України, він знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання та вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. За фактом вчиненного слідчим Олександром Соймою внесено відомості до єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст.121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження), караються такі дії позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років.

Олеся Чайковська, Рахівський РВ УМВС