На Тячівщині провели відкритий обласний турнір з шашок

Він зібрав 28 найсильніших шашкістів Закарпатської області, серед яких неодноразові переможці чемпіонатів області, різноманітних кубків та турнірів.

Як розповів голова федерації шашок Тячівського району Микола Кошілко, цей турнір традиційно викликав чималий інтерес з боку любителів шашкової гри з Ужгорода, Мукачева, Іршави, Перечина, Виноградова, Хуста та Тячівського району

Змагання проходили за швейцарською системою в 9 турів. Спортивна атмосфера турніру була інтригуючою і захоплюючою, учасники показали цікаву, винахідливу гру.

В результаті напруженої боротьби перше місце виборов заступник головного лікаря обласної алергологічної лікарні, кандидат у майстри спорту, 12-ти кратний чемпіон області Студеняк О.Ю. з селища Солотвино. Почесне друге місце зайняв кандидат у майстри спорту, приватний адвокат Микола Кошілко з Тячева, і на третьому місці опинився кандидат у майстри спорту Василь Тіводор з Виноградова.
Хорошу гру також показали Михайло Стайоха (м. Хуст), Георгій Плавайко (м. Мукачево), Анатолій Вайда (м. Іршава), Михайло Кичера (м. Перичин), Галина Вихіна (м. Ужгород), Васидь Дьордяй (м. Тячів) та інші.
Окремо був проведений турнір з шашок серед молоді, в якому взяли участь 12 спортсменів з Іршави, Виноградова та Хуста. Переможцем серед юних любителів шашкової гри став Олександр Гангур (м. Хуст), друге місце виборов Станіслав Рацин (м. Іршава) та третє місце посів Богдан Асєєв (м. Іршава).

Прес-служба Тячівської райдержадміністрації