Горіхи – протираковий продукт для жінок

Читайте у новому номері газети «ПОРАДИ»

Горіхи – протираковий продукт для жінок

Жінки, які постійно перекусують бразильськими горіхами, кешью, мигдалем, фісташками, волоськими горіхами, пеканом, рідше отримують діагноз «рак підшлункової». За словами вчених, якщо з’їдати жменю горіхів двічі на тиждень, можна значно знизити ризик цього онкологічного захворювання

Меламіновий посуд небезпечний

Часто ми замислюємося про те, якої якості посуд присутній у нас на столі? Якщо це звичайні керамічні або скляні тарілки, то ніякої небезпеки вони не становлять, але іноді ми купуємо посуд для пікніків або дачі, і тоді критерії відбору стають іншими. Основними перевагами посуду для природи є легкість і міцність. Швидше за все, саме тому тарілки з меламіну користуються такою популярністю.

Жінку з 4 неповнолітніми дітьми виселяють з гуртожитку в Тячеві

19 листопада Тячівський районний суд ухвалив рішення, за яким громадянку Вікторію Бедь, яка проживає в місті Тячеві по вул. Леонтовича, 4, хочуть виселити з її помешкання.

Буряк – помічник печінки

За вмістом заліза і цинку буряк не має собі рівних серед овочів, а значить, є однаково важливим для чоловіків і жінок: цинк – «чоловічий мінерал», а нестача заліза часто зустрічається саме у жінок.

Подарувати чи заповісти?

Мабуть у всіх, хто має у власності майно, і родичів, яких хотілося б убезпечити від будь-яких проблем у майбутньому, виникає таке запитання. Звичайно, остаточний висновок можна зробити лише знаючи, що дарується, адже в кожному випадку, скажімо, сума витрат залежить, у т. ч., і від вартості майна, вартості послуг нотаріуса.

Скільки потрібно пити води на день?

Як розповів головний дієтолог МОЗ України Олег Швець, у всіх людей різна потреба в рідині. Вона залежить від маси тіла, рівня фізичної активності, температури навколишнього середовища та інших умов.

Чим загрожують високі рівні «поганого» холестерину у крові

Про те, що серцево-судинні захворювання посідають перше місце серед причин смертності, знають усі. Однак далеко не кожен з тих, хто ходить під дамоклевим мечем інфаркту чи інсульту, усвідомлює це.

Лікуємо печію …калиновим варенням

Кажуть: скільки людей, стільки порад. І це частково правда. Комусь у боротьбі з печією допомагає молоко, комусь тільки насіння, а хтось довіряє лише аптечним препаратам

Як отримати кисіль різної густини?

Тут на допомогу прийде картопляний крохмаль

Готуємо вечерю

Упевнені, це питання хвилює всіх жінок. Як правило, ми приходимо з роботи голодні та стомлені. І не завжди хочеться готувати щось складне і «витратне» за часом. Тож ми пропонуємо рецепти швидкої домашньої їжі, на приготування якої піде зовсім небагато часу, а вечеря вийде смачною та ситною

Свіжий номер уже в продажу!

Передплатні індекси: 91145, 91146.

Передплачуйте та читайте газету «ПОРАДИ»!

http://zakarpatpost.com/