Мешканцю Закарпаття у Києві спалили авто

 

Інцидент трапився близько обіду 1 січня 2014 року. Житель Закарпаття на своєму старенькому Ford Sierra приїхав до столиці, аби зустріти на Майдані Новий рік. Після бурхливої ночі, вранці чоловік відправився в магазин за покупками…

Припаркувавшись на проспекті Перемоги, біля магазину «Carlo Pazzolini», водій зайшов у приміщення. І вже буквально через кілька хвилин помітив, що з його машини йде густий дим. Але врятувати свого “залізного друга” вже не зміг.

Коли вогнеборці прибули на місце, то спочатку відтягнули палаючий автомобіль на проїжджу частину, щоб не загорілися інші машини, а після приступили до гасіння вогню. Незважаючи на злагоджені дії, врятувати автомобіль не вдалося – від нього залишився лише металевий каркас.

Пожежа була такої сили, що, якби не оперативне прибуття на місце події рятувальників, вогонь міг перекинутися і знищити інші машини, припарковані по сусідству. Варто зазначити, що біля Форда стояла ще і Honda CR-V, на щастя, позашляховик не постраждав.

«Я спав вдома, коли мені зателефонував син. На щастя, він вибіг до кіоску у цей час. Я спершу не зрозумів, де і що горить, він кричав “тато, швидше, тут пожежа”. Коли я прибіг на місце, то там вже працювали пожежники. Подумав, що горить моя машина. Але моя була поруч, трохи в стороні», – розповів сайту “Город Киев” власник позашляховика.

Що сталося з Ford Sierra, ще належить з’ясувати. Є версія, що стара іномарка загорілася через замикання проводки. Однак, постраждалий закарпатець впевнений, що його машину спалили навмисно – мабуть, за те, що новорічну ніч він зустрів на Майдані.

http://www.mukachevo.net