Міліціонери отримали подяку

У Департамент кадрового забезпечення МВС України надійшла подяка від жительки Мукачева на адресу тамтешніх правоохоронців.
– Весь особовий склад Мукачівського міськвідділу міліції на чолі з його начальником В.Швендою докладає максимум зусиль для захисту життя,здоров′я простих громадян. Високу культуру, витримку і доброзичливість проявляла міліція до людей під час масових мітингів,- пише пані Раїса з Мукачева. – У міськвідділі добре налагоджена робота з прийому громадян, кожен відвідувач одержує допомогу і словом, і ділом. Дуже важливо, що заведена книга відвідувачів, де кожен, навіть затриманий за якесь правопорушення, може записати свої зауваження, вимоги чи побажання.

Особливою повагою в мукачівців користуються В.Швенда, Я.Товкан, І.Кохан, М.Сівач, В.Карпинець та багато інших співробітників міськвідділу міліції. Мукачівський МВ УМВС є одним із найбільш численних в області, адже він забезпечує правопорядок майже для 160 тисяч чоловік. І завдяки клопіткій роботі мукачівської міліції злочинність на Мукачівщині значно зменшилася.

Висловлюю подяку всім працівникам Мукачівського міськвідділу міліції за відмінну роботу, добросовісне виконання службових обов′язків та чуйне ставлення до людей.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області