При тромбозі п’ють горіховий настій

Читайте у новому номері газети «ПОРАДИ»

При тромбозі п’ють горіховий настій

Шкаралупа волоських горіхів – цінний лікарський засіб

Церковна свічка

Свічка – це наша невеличка жертва на славу Божу, яку ми ставимо у тому храмі, де молимось. Тому інколи свічки називають офірками

Аромат фіалки зміцнює психіку

Через нюхові рецепторні клітини носа – а їх більше 10 мільйонів – аромати квітів стимулюють особливі центри мозку і можуть викликати не тільки різноманітні почуття, але і надавати лікувальну дію.

Очищаємо чайник від накипу

Електричний чайник – зручний і сучасний помічник на будь-якій кухні. Але щоб він радував вас якомога довше, за ним необхідно постійно доглядати. У тому числі і чистити від накипу як мінімум раз в 1-2 місяці.

Водії знову будуть отримувати «листи щастя»

Рада узаконила автоматичні відеореєстратори на дорогах

Як зберегти здоров’я школяра?

Існує безліч чинників, які впливають на здоров’я дитини: довкілля, харчування, спосіб життя, спадковість, навантаження в школі… Часто-густо вони негативно позначаються на незміцнілому дитячому організмі, що призводить до розвитку тих або інших хвороб. І одне з головних запитань, що виникають у батьків у цьому випадку – як вчасно розпізнати ту чи іншу проблему і впоратися з нею?

Як відрізнити депресію від простої нудьги?

Депресія стоїть на першому місці у списку психічних розладів, якими страждають українці, пише Сегодня. Головний позаштатний спеціаліст МОЗ України за спеціальністю «Психіатрія і наркологія», директор Українського НДІ соціальної і судової психіатрії та наркології МОЗ України, д. м. н. Пінчук Ірина відповідає на важливі питання.

Поверхня матраца повинна бути рівномірно пружною

Обираючи матрац, слід звернути увагу на кілька характеристик

Синька додасть блиску кришталевій люстрі

Люстра з кришталю надає будь-якому приміщенню багатий і стильний вигляд. Однак кришталь може тьмяніти – це означає, що він припав пилом і люстру необхідно помити

 Свіжий номер уже в продажу!

Передплатний індекс: 91145.

Передплачуйте та читайте газету «ПОРАДИ»!

http://zakarpatpost.com/