На Тячівщині розважалися “В ім`я кохання”

Конкурсно-розважальна програма «В ім’я кохання» зібрала молодь району в Тячівському ЦДЮТ напередодні найромантичнішого зимового свята – Дня Святого Валентина.

Учасники, організатори та гості дійства, ще раз утверджуючи найкраще людське почуття, провели час в приємній атмосфері та надовго зарядились позитивними емоціями.

«В ім’я кохання» учасники сьогодні знайомились, відповідали на різноманітні запитання, «викручувались» із непередбачуваних жартівливих ситуацій, розповідали загадкові легенди рідного краю та неймовірні життєві історії кохання. А ще, використовуючи музичні композиції, танці, поезії, юнаки продемонстрували власне бачення найоригінальнішого освідчення в коханні, дівчата, підбираючи найбільш влучні, ніжні та приємні слова – відверту розмову з коханою людиною.

Найвищої оцінки заслуговували учасники, які змогли продемонструвати творчий та індивідуальний підхід, артистичність, вокальні та хореографічні здібності в 5-ти насичених та різноманітних конкурсах програми.

Отож, за підсумками журі, серед дівчат та хлопців омріяну перемогу здобули Думнич Вікторія (Добрянська ЗОШ І-ІІІ ст..) та Горбей Віталій (Дубівська ЗОШ І-ІІ ст.. № 2), заслужене друге місце посіли Нікуліна Олена (Солотвинська ЗОШ І-ІІІ ст.. № 1) та Добош Богдан (Тересвянська ЗОШ І-ІІІ ст..) і на третьому місці опинились Палінкаш Ангеліна (Кривська ЗОШ І-ІІІ ст..) та Сергій Івнцюк (Новоселицька ЗОШ І-ІІІ ст..).

Прес-служба Тячівської райдержадміністрації