Валерій Пацкан: Доля режиму Януковича вирішиться найближчим часом

Доля режиму Януковича буде вирішена найближчим часом. Час загравання з народом cкінчився. Таку думку висловив народний депутат від УДАРу Валерій Пацкан.

«Я неодноразово застерігав в своїх заявах, що українці терпітимуть недовго. Чаша народного терпіння переповнилась. Кров українців на руках кожного члена Партії регіонів, які свої особисті інтереси ставлять вище долі нашої Батьківщини. Земля під ногами горітиме у цих нелюдів, з чиєї згоди в столиці і решті міст стріляють по протестувальникам. Більше тисячі поранених, десятки загиблих. Подібного не було навіть при радянській владі, за виключенням короткого періоду гітлерівської окупації 41-44-го років”, – сказав Пацкан.

На думку політика, розв’язавши криваву бійню, режим Януковича ступив на шлях неминучої поразки. А для того, щоб зупинити протистояння, потрібно негайно прийняти постанову про відновлення Конституції 2004 року та cформувати дієздатний уряд, якому б довіряли більшість українців.

«Того, що відбувається в Києві можна було уникнути вчора в стінах парламенту, якби провладні депутати не завадили б внесенню питання про повернення до Конституції 2004 року. УДАР закликає парламент виконати закони і свій громадянський обов’язок», – сказав Пацкан.

https://zakarpatpost.net