Читайте у новому номері газети «ПОРАДИ»

 «Мармурові» яйця

За тиждень – Великдень, тож «ПОРАДИ» вирішили поділитися секретом фарбування яєць

 Для серця – лимон

Кілька рецептів із лимону для роботи серцево-судинної системи

 Сода проти цвілі

Харчова сода добре відома як натуральний і безпечний побутовий очищувач. Її також можна використовувати для видалення цвілі в будинку.

 Чистимо кашемір

Щоразу після закінчення сезону пальто, перед тим, як сховати в шафу, потрібно ретельно почистити, а найкраще – випрати. Це потрібно для того, щоб речі не псувала міль, оскільки запах порошку і ополіскувача є додатковим захистом від різних комах.

 Відбілюючий засіб для деревини

З часом деревина будь-якої породи починає темніти. Таке дерево вже важко обробити і зафарбувати в світлі тони. Вихід один – відбілити деревину.

5 правил для профілактики варикозу

Варикозне розширення вен – дуже неприємне захворювання. У «групу ризику» потрапляють ті, кому за видом своєї діяльності доводиться тривалий час стояти на ногах – продавці, вчителі

 Вибираємо паски

При виборі паски в магазині, в першу чергу, звертаємо увагу на зовнішній вигляд. Краще купувати паски в спеціальній обгортці. Вона дозволяє довше зберігати свіжість хліба.

Мед знищує бактерії, стійкі до антибіотиків

Речовини, що входять до складу натурального меду, допоможуть боротися зі стійкими до антибіотиків бактеріями.

 Як вибрати півня

Багато хто тримає курей і обходяться без півня. Але варто знати, що з’їдає він не так багато, зате стежить за курми і дисциплінує їх

Свіжий номер уже в продажу!

Передплатний індекс: 91145.

Передплачуйте та читайте газету «ПОРАДИ»!

http://zakarpatpost.com/