Читайте у новому номері газети «ПОРАДИ ЗДОРОВ’Я»

В Україні понад 12 мільйонів гіпертоніків

Сьогодні в Україні понад 26,5 млн людей мають захворювання системи кровообігу, з яких хворих на гіпертонію понад 12 млн, на ішемічну хворобу серця – понад 9 млн, на стенокардію – понад 3 млн. Про це повідомив головний позаштатний терапевт України Василь Нетяженко

 Лікування геморою народними засобами

Для полегшення симптомів і болю, пов›язаних з гемороєм, можна використовувати ректальні свічки з природних матеріалів, таких як картопля, лід або твердий мед.

 Грибок нігтів: причини зараження та лікування

Грибкові хвороби шкіри та нігтів (мікози) становлять цілу групу інфекційних захворювань людини, які викликають хвороботворні гриби

 Листок капусти в домашній аптечці

Капуста завжди цінувалася і як продукт харчування, і як доступний лікарський засіб. Стародавні греки шанували її як символ тверезості – вона вважалася хорошим засобом від сп’яніння.

 При аритмії лікують нерви

Симптоми аритмії – перебої, порушення ритму, завмирання серця, різке хаотичне серцебиття. Багато видів аритмії не становлять загрози для життєдіяльності людини, але спочатку зверніть увагу на стан нервової системи.

 Основні і найбільш ранні симптоми міоми

Міоми матки відрізняються великою різноманітністю клінічного перебігу. У деяких хворих захворювання має важкий характер, призводячи навіть до астенізації і невротизації.

Свіжий номер уже в продажу!

Передплатний індекс: 89266,

Передплачуйте та читайте газету «ПОРАДИ ЗДОРОВ’Я»!

http://zakarpatpost.com/