На Великому Верху вшанували пам’ять героїв

На вершині гори Великий Верх туристи запалили свічки пам’яті.

19 червня 2014 року, з нагоди святкування Дня молоді, за ініціативи Воловецької селищної ради та АСТ “Шипот”, при підтримці ГО “Рідне Закарпаття”, відбувся похід за маршрутом: смт. Воловець (500 м) – г. Великий Верх (1598 м) – смт. Воловець, загальною протяжністю 22 км, тривалістю 9 год, перепад висот – 1098 метрів.

Група складалася з ветеранів воловецького туризму, любителів подорожей та юних туристів – учнів Воловецької загальноосвітньої школи, туристів з Нижніх Воріт.

На найвищій вершині походу – г. Великий Верх група зустріла туристів з Тернопільщини, поспілкувалася з ними та запалили лампади в память героїв полеглих за єдність України на східному фронті.

Боржава, як завжди, була прекрасною, а погода чудовою. По дорозі зустрічали велотуристів, сімейну пару уродженців Мукачева, які проживають в Німеччині і систематично ходять в гори.

Воловецька селищна рада дякує ветеранам за втілення походу та бажає міцного здоровя, наснаги до подальших походів, приємних подорожей та доброї погоди, а підприємцям Кулі В.Ю. та Бабінцю В.М. – за спонсорську підтримку.

Воловець