Росія готує повномасштабне військове вторгнення в Україну на 15 липня

Росія 15 липня має намір ввести спецназ з Ростовської області на територію України. Про це на брифінгу повідомив координатор групи “Інформаційний спротив” Дмитро Тимчук.

“За минулі вихідні ми отримали вичерпні підтвердження про це і можемо сказати про це впевнено”, – заявив Тимчук, повідомляє “Остров”.

За його словами, в Ростовську область прибувають підрозділи групи спецназу, це розвідувально-диверсійні групи штатних бригад спецназу ГРУ російського.

“За нашими даними, командири підрозділів зорієнтовані на їх введення в Україні 15 числа (липня, – ред.). Ця дата не раз з’являлась в тій інформації, що ми отримували”, – наголосив Тимчук. Він зазначив, що на сьогоднішній день вирішується питання про те, під яким виглядом будуть вводитися ці підрозділи в Україну.

“Або їх орієнтують, що вони будуть називатися миротворцями і Росія готується ввести свої так звані миротворчі сили в Україні, або це буде формат “зелених чоловічків”, як це було в квітні (у Криму – ред.), – наголосив керівник групи “ІС”. Він назвав це “відчуттям агонії терористів на Донбасі” і спробами Росії врятувати ситуацію будь-яким чином.

http://tsn.ua