День Державного Прапора України на Ужгородщині відзначили патріотичною толокою

Здавна в українців була особлива традиція підготовки до свят: прибирали не лише в оселі, але й наводили лад на подвір’ях, у місцях спільного користування.

От і в День Державного Прапора України та напередодні найбільшого національного свята – Дня незалежності народний депутат України, член депутатської групи “Суверенна європейська Україна” Василь Ковач, голова Ужгородської РДА Марія Коваль-Мазюта, заступник голови РДА Іван Берец, начальник відділу освіти Ужгородської РДА Маріанна Михайлишина та інженер  відділу освіти Володимир Корнєєв взяли участь у  патріотичній толоці у селі Пацканьово Ужгородського району.

 

 

 

 

 

 

Дружно попрацювали біля сільської ради, дитячого садка та школи, показавши гарний приклад місцевим жителям. Не байдикували і місцеві мешканці – прибирали, фарбували, саджали квіти.

Уже за кілька днів після літньої перерви продовжить роботу дитячий садочок, і понад три десятки малят зустрічатимуть відремонтовані приміщення та оновлене подвір’я. Працівники закладу постаралися на славу, та й гості прийшли не з пустими руками: народний депутат придбав для вихованців дошкільного навчального закладу іграшковий паровоз, який урізноманітнить перебування діток у закладі, від райдержадміністрації дитсадок і початкова ланка школи отримали гойдалки, які одразу й встановили.

 

 

 

 

 

 

Як зізналися учасники толоки, результатами роботи задоволені, адже зробили корисну та потрібну справу.Проведений разом час зарядив усіх позитивними емоціями, а громада побачила корисний результат спільних злагоджених дій.

http://nedilya.net