Допомога військовим від народного депутата Василя Ковача не забарилася

Днями народний депутат України Василь Ковач мав зустріч із обласним військовим комісаром Іваном Васильцюном. Під час розмови з’ясувалося, що потребує допомоги полігон в Оріховиці: кілька місяців тому після буревію було пошкоджено покрівлю окремих навчальних приміщень, постійною є потреба у жерсті для виготовлення мішеней, фарби для їх покриття тощо.

І от уже сьогодні, 9 вересня, на полігон привезли необхідні для ремонтних робіт будівельні матеріали: шифер, шиферні цвяхи, вапно, цемент, жерсть, фарба, орієнтовною вартістю понад 17 тисяч гривень були відвантажені на склад військової частини А 1556 Ужгородської дільниці полігону, повідомляється на сайті народного депутата.

 

 

 

 

 

 

 

«Кожен українець, який вболіває за долю своєї країни, який хоче, щоб на нашій землі знов запанував мир, має визначитися, як він може допомогти захисникам нашої Вітчизни, – зазначив Василь Ковач, який навідався на військовий полігон та поспілкувався із військовослужбовцями. – Ми мусимо підтримувати українську армію та надавати посильну допомогу для відновлення її потенціалу».

Начальник полігону Віталій Бережний відзначив, що завдяки допомозі небайдужих до нинішньої складної обстановки у країні військовослужбовці Закарпатської області отримують значну матеріальну та моральну підтримку. І відчуваючи, що суспільство дбає про них, таким чином отримують додатковий стимул стояти за свій народ, за людей, які їм допомагають, які відгукнулись в хвилину, коли військовикам дуже важко.

Фото: Юрій Ломакін, прес-група Закарпатського ОВК

http://nedilya.net