Закарпатський водій наробив біди в Києві

Дії Закарпатського водія водія, через якого постраждало щонайменше 8 чоловік, бентежать.

Всього 500 метрів залишалося проїхати водієві автобуса із Закарпаття, щоб вирватися з Києва, в бік Москви. Але, не тут – то було. На останньому перехресті, у самого виїзду з міста автобус гастарбайтерами протаранив автомобіль ДАІ.

– Аварія трапилася в неділю вночі, на Харківській площі в Києві, – кажуть у Державтоінспекції. – Автомобіль Toyota Prius з нашими співробітниками їхав з боку вулиці Світлій і зупинився на світлофорі, як раз перед перехрестям. Поруч зупинилася фура “Рено”. Коли загорівся зелений, інспектор натиснув на газ. Але тут на перехрестя вилетів мікроавтобус Mersedes Sprinter. Зреагувати вже було не можливо.

Це версію підтверджує і запис відразу з трьох камер спостереження. Правда, свідки ПП впевнені, в цій аварії є вина і водія автомобіля ДАІ.

– Це як би не порушення, але, коли засвітився зелений, даішники рвонули з місця як Шумахер в кращі роки, – пишуть очевидці на автомобільних форумах. – Ось тому й такі важкі наслідки.

А результат і справді серйозний. Удар був такої сили, що маршрутку підкинуло над дорогою, потім вона перекинулася на бік. А гаішна Toyota Prius як кегля відлетіла вбік і застигла.

Коли на місце примчала швидка, виявилося, шість заробітчан з бригади в Москву таки не доїдуть. Їх відвезли в лікарню. Деякі отримали важкі травми. Дісталося і інспекторам ДАІ. Мало того що вони розбили новеньку Toyota, так ще й самі постраждали. У обох черепно-мозкові травми та струс мозку. Вони госпіталізовані.

Новини Закарпаття